Снимка Община Червен брягМалкият Червен бряг показа на голямата Варна как трябва

...
Снимка Община Червен брягМалкият Червен бряг показа на голямата Варна как трябва
Коментари Харесай

Червен бряг показа на Варна какво значи жест към голям шампион

Снимка Община Червен бряг

Малкият Червен бряг показа на голямата Варна по какъв начин би трябвало не само да се почитат огромните първенци, само че и да им се правят адекватни на забележителните триумфи жестове. Кметът на Червен бряг връчи на щангиста Карлос Насар ключовете за новия му апартамент, откакто общинският съвет гласоподава да му бъде направено лично подаяние.

17-годишният Насар е два пъти европейски първенец за кадети, международен първенец за юноши и втори на европейско за мъже.

В същото време надалеч по-титулуваният Христо Христов живее в морската столица в жилище, чийто наем се поема от родителите му. Ицо е четирикратен европейски първенец за кадети и юноши, международен първенец за юноши, международен първенец за младежи, втори на Младежки Олимпийски игри и втори на европейско за мъже.

Кое би зарадвало Ицо повече, до момента в който продължава да покорява спортни върхове - букет свежи цветя и един плакет на банкет от първите хора в града, било то пред кабинета на кмета или в Юнашкия салон, или дом, който един успяващ младеж и дипломат на Варна пред света и Европа да населява в дребното си свободно време отвън залата за щанги?

Недко Петров, " Петел "

---

На фотографията: Кметът на Червен бряг връчва ключовете с панделка за жилището на Карлос Насар.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР